Voorraadopslag

Opslagruimte nodig voor de opslag van voorraad? Of dat nu gaat om webshopvoorraad, bedrijfsvoorraad of andere magazijnvoorraad. Wanneer uw huis te klein wordt of u in uw bedrijf geen ruimte meer heeft voor voorraden, is het fijn als u kunt terugvallen op een betrouwbare partner waar u uw voorraad kunt achterlaten.

Flexibele voorraadopslag

Als webshop- of winkeleigenaar kunt u te maken krijgen met een opslagprobleem. Soms omdat u niet voldoende voorraad tot uw beschikking heeft, bijvoorbeeld omdat uw opslagruimte te klein is. Ook kan het zijn dat u meer voorraadruimte heeft dan voorraad, waardoor u onnodig aan ruimte betaalt. De voorraadopslagruimte van BartBoxx groeit mee in uw behoefte. U krijgt een flexibel contract, zodat u makkelijk kunt overstappen naar een grotere opslagruimte zodra u die nodig heeft. Bijvoorbeeld na uitbreiding van uw webshop- of winkelaanbod. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Wanneer uw opslagruimte te groot wordt voor de voorraad die u heeft, veranderen we uw contract en krijgt u een kleinere opslagruimte tot uw beschikking.

Webshopvoorraad

Bedrijfsvoorraad

Magazijnvoorraad

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Voorraadopslag of magazijnruimte huren

U huurt al vanaf 1 kubieke meter aan opslagruimte, oftewel magazijnruimte. De voorraadopslagruimtes worden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bewaakt met een geavanceerd camerasysteem. De luchtvochtigheid en temperatuur in de voorraadopslag wordt ook continu bewaakt, zodat uw voorraden droog en vorstvrij blijven. Het laden en lossen van uw voorraden wordt vergemakkelijkt door onze eigen dockshelter. Ook maakt u eventueel gratis gebruik van de aanhangwagen voor het vervoeren van uw voorraad.

Voorraadopslag Arnhem huren

Direct voorraadopslag in Arnhem huren? Neem contact op met BartBoxx, de aanbieder van voorraadruimte en magazijnruimte in Arnhem en omgeving. Tevens huurt u bij ons:

Flexibele voorraadopslag bij BartBoxx