Meubelopslag

Uw meubels veilig opslaan? Vorst- en vochtvrij en beschermd tegen diefstal? Bij BartBoxx slaat u uw meubels veilig op. Naast meubels kunt u ook andere huisraad waar u thuis geen plaats voor heeft. in onze opslagruimtes een plekje geven. Een verhuizing, verbouwing, gezinsuitbreiding… Welke reden u ook heeft, soms is het huis te klein voor al uw meubels. Een opslagruimte bij u in de buurt biedt uitkomst. De opslagruimtes van BartBoxx bevinden zich in Huissen, tegen Arnhem aan.

Meubelopslag huren in Arnhem

Meubelopslag huren is niet alleen mogelijk voor particulieren, ook bedrijven kunnen opslag voor meubels of kantoorinventaris huren bij BartBoxx in Huissen. Bedrijfsuitbreiding of een verhuizing naar een ander pand kunnen daar bijvoorbeeld de reden van zijn.

Verhuizing

Verbouwing

Gezinsuitbreiding

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Meubels opslaan

Door uw meubels op te slaan in een gehuurde opslagruimte voorkomt u beschadigingen aan uw meubels. 24 uur per dag en 7 dagen per week worden de opslagruimtes gemonitord door een camera met alarmsysteem. De opslagruimtes zijn vorst vrij, goed geventileerd en droog. Het is geen probleem wanneer het regent en u net uw meubels moet laden of lossen. De dockshelters zorgen ervoor dat de meubels tijdens het in- of uitladen droog blijven. Andere voordelen:

  • De opslagruimtes variëren in grootte. U huurt altijd een ruimte met genoeg plek voor uw meubels;
  • De opslagboxen zijn dagelijks van 6.00 tot 23.00uur toegankelijk met uw persoonlijke toegangspas;
  • Grote meubels vervoeren? Maak gratis gebruik van onze aanhangwagen.
Meubelopslag huren in Arnhem