Inventarisopslag

Bedrijfsuitbreiding of -inkrimping? Een verhuizing of verbouwing op de planning? Regelmatig komt het voor dat u tijdelijk verlegen zit om opslagruimte. Waar moet u met uw inventaris heen? Het is niet altijd mogelijk om zaken als kantoormeubilair, archieven en andere bedrijfsinventaris op een veilige plek op te bergen. In de verschillende opslagruimtes van BartBoxx in regio Arnhem slaat u uw inventaris veilig op.

 Opslag nodig in Arnhem

Is uw bedrijf gesitueerd in de omgeving van Arnhem? Dan slaat u uw bedrijfsinventaris het liefst in de buurt op. Zo heeft u snel de beschikking over uw spullen als dat nodig is. De ruimtes voor opslag van inventaris van BartBoxx vindt u in Huissen, nabij Arnhem. Om precies te zijn aan de Primulalaan 2b1 op bedrijventerrein Agropark.

Bedrijfsuitbreiding

Bedrijfsinkrimping

Verhuizing

Verbouwing

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Voordelig inventarisopslag huren

Bij BartBoxx huurt u voordelig opslagruimte voor uw inventaris. U kiest zelf welke opslagruimte u nodig heeft. De opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. U betaalt dus nooit voor opslagruimte die u niet nodig heeft. Het huren van de inventarisopslag kan tijdelijk: een maand, meerdere maanden of een jaar. In overleg stemmen we de huurperiode met u af. Uiteraard is permanent huren ook mogelijk. De mogelijkheden op een rij:

  • van 6.00 tot 23.00uur toegang tot uw inventaris;
  • Bewaakte opslagplaatsen door middel van camera’s;
  • Eigen dockshelter voor laden en lossen van inventaris;
  • Makkelijk te bereiken opslaglocatie, met auto, aanhangwagen, busje of vrachtauto;
  • Sfeervolle locatie.
Voordelig inventarisopslag huren BartBoxx