Wijnopslag

Heeft u een groeiende verzameling wijnen die u thuis niet meer kwijt kunt? Als wijnliefhebber wilt u uw kostbare wijn niet te koud en niet te warm opslaan. En het liefst op een veilige plek waar de wijnflessen voor langere tijd kunnen worden opgeslagen. Komt u uit de buurt van Arnhem? Dan is het huren van wijnopslag bij BartBoxx een uitstekend alternatief. Daar slaat u uw wijn op in de juiste atmosfeer, zodat de smaak, geur en kleur behouden blijft.

Wijnopslag huren Arnhem

Wijnopslag huren bij BartBoxx in Arnhem kan al vanaf 1 kuub geconditioneerd. Dat wil zeggen dat uw wijncollectie in een ruimte wordt opgeslagen waar de temperatuur niet onder de 6 graden daalt, zodat de wijn zich snel kan ontwikkelen en de kleur en smaak van uw wijn niet beschadigd raken. Ook wordt de relatieve vochtigheid bewaakt om te voorkomen dat de wijn oxideert en om ervoor te zorgen dat etiketten of kisten niet aangetast raken.

Veilige plek

Geconditioneerd

Goed bereikbaar

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Wijn opslaan

Wijn ontwikkelt zich in de fles, daarom verdient het opslaan van wijn aandacht. BartBoxx opslagruimtes voor wijn hebben een constante temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien worden de boxen 24/7 bewaakt met een camerasysteem. Dit zorgt ervoor dat u met een vertrouwd gevoel uw wijn kunt opslaan. Particulieren en bedrijven kunnen hun wijnvoorraad opslaan in een van de opslagruimtes.

Opslagruimte huren voor wijn

Opslagruimte huren voor uw wijncollectie in de regio van Arnhem? Bijvoorbeeld omdat u geen kelder heeft? Of omdat uw kelder te klein is voor uw wijnverzameling? Neem gerust contact op met BartBoxx om uw wensen te bespreken en om opslag voor wijn te reserveren.

Opslagruimte huren voor wijn BartBoxx