Tijdelijk opslag

Een verhuizing, verbouwing, opruimwerkzaamheden of een emigratie? Het kan betekenen dat u tijdelijk opslag nodig heeft. In dat geval kunt u uw inboedel, hobbyspullen, archieven of andere goederen tijdelijk opslaan in een van de opslagruimtes van BartBoxx. Deze opslagruimtes voor tijdelijke opslag bevinden zich in regio Arnhem op een centrale locatie die goed bereikbaar is, namelijk aan de Primulalaan 2b1 in Huissen.

Tijdelijk opslag huren in Arnhem

Opslag voor een week, opslag voor een maand of opslag voor een jaar huren? Hoeveel weken of maanden u ook opslag nodig heeft, voor het tijdelijk opslaan van uw spullen heeft BartBoxx altijd een oplossing. U huurt tijdelijk een opslagruimte voor korte of langere periode. Dankzij ons geavanceerd toegangssysteem kunt u dagelijks tussen 6.00 en 23.00uur bij uw spullen wanneer u dat uitkomt. De boxen en ruimtes waarin u uw spullen tijdelijk opslaat zijn schoon en droog. Bovendien wordt de opslaglocatie in Arnhem continu bewaakt met videocamera’s en alarminstallatie. Niets staat het u in de weg om uw spullen tijdelijk veilig op te bergen.

Verhuizing

Verbouwing

Opruimwerkzaamheden

Emigratie

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Voordelen tijdelijke opslagruimte

Vaak is het al fijn als u tijdelijk een goede opslagruimte voor uw spullen vindt. Maar daarnaast biedt de tijdelijke opslag bij BartBoxx nog meer voordelen:

  • Opslagruimtes naar keuze, van groot tot klein;
  • Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen;
  • Eenvoudig laden en lossen van spullen in dockshelters;
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn uw spullen beveiligd;
  • Dagelijks tussen 6.00 en 23.00uur toegang tot uw eigen opslagruimte;
  • Gratis gebruik aanhangwagen.
Tijdelijke opslagruimte