Kantooropslag

Op zoek naar kantooropslagruimte? Een extra bedrijfsruimte voor opslag? Bijvoorbeeld voor de opslag van kantoormateriaal, kantoormeubilair, kantoorarchieven of andere kantoorspullen? Nabij Arnhem, op bedrijvenpark Agropark in Huissen, huurt u opslagruimte voor onder andere zakelijk gebruik.

 Kantooropslag Arnhem huren

Gaat uw bedrijf verhuizen? Wordt het kantoor heringericht? Of worden er werkzaamheden aan uw kantoorruimte verricht? Er kunnen genoeg redenen zijn waarom u tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft, omdat er op uw kantoor geen plaats meer is. Ook kan het zijn dat u permanent opslagruimte voor kantoor zoekt. Bijvoorbeeld omdat uw archiefstapel steeds groter wordt. In dat geval huurt u bij BartBoxx kantooropslag of archiefopslag in de omgeving van Arnhem.

Kantoorarchieven

Kantoormateriaal

Kantoormeubilair

Kantoorspullen

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Opslagruimte voor kantoor nodig?

Wanneer u opslagruimte voor kantoor nodig heeft, neemt dan contact op met BartBoxx uit Arnhem. BartBoxx biedt opslagruimtes te huur aan, zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Steeds meer bedrijven maken gebruik van onze externe opslagruimtes. Dat is niet voor niets. Bedrijven met grote voorraden, zoals groothandels en webshops of bedrijven met specifieke producten, zoals wijnhandels, slaan hun goederen veilig en goed bewaard op in de droge, schone opslagruimtes. Op die manier hoeft er geen extra ruimte vrij gemaakt te worden op kantoor of in het bedrijf. De producten of goederen worden beveiligd en beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals kou, vocht en ongedierte, opgeslagen. Tegen relatief lage kosten.

Kantooropslag bij BartBoxx:

  • Gratis sleutelservice;
  • Gratis gebruik van aanhangwagen;
  • Dag en nacht bewaakte opslagruimtes;
  • Eigen dockshelters voor laden en lossen;
  • Goede bereikbaarheid vanuit omgeving Arnhem.
Kantooropslag Arnhem huren