Archiefopslag

Nederlandse ondernemers en bedrijven zijn bij wet verplicht om hun administratie minimaal zeven jaar te bewaren. Dit kan ervoor zorgen dat uw archief zich dusdanig uitbreidt dat u niet genoeg ruimte heeft voor de opslag ervan. Om het archief van uw bedrijf geordend en veilig op te bergen, bieden opslagruimtes of opslagboxen uitkomst.

Archiefopslag voor bedrijven

Archiefopslag bij een externe partij is de oplossing voor veel bedrijven. In een opslagruimte van BartBoxx in Arnhem slaat u uw overvolle archiefdozen veilig op. Vocht en kou krijgen geen kans om uw archief en papierwerk aan te tasten. Een camerasysteem bewaakt de archiefopslag dag en nacht. Niemand kan bij uw archief komen. Alleen u krijgt een sleutel van uw opslag. Zo blijft ook privacygevoelige informatie of bedrijfsinformatie met juridische of historische waarde goed beveiligd.

Archiefopslag Arnhem

Archiefopslag dichtbij uw kantoor of huis gezocht? Onze opslagruimtes in Arnhem zijn te huur voor korte periodes of voor langere tijd. De opslagruimtes zijn geventileerd en constant van temperatuur, zodat belangrijke documenten goed bewaard blijven. U huurt al archiefopslag vanaf 1m3. Opslagruimte huren in Arnhem is ideaal wanneer uw bedrijf of kantoor in de regio Arnhem is gesitueerd. De opslagruimtes bevinden zich op Bedrijventerrein Agropark in Huissen, net buiten Arnhem.

Goed beveiligd

Beschermd tegen vocht en kou

Al vanaf 1m³

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

Archief veilig opslaan

Uw archief veilig opslaan? Wij doen er alles aan om uw documenten zo veilig mogelijk te bewaren. Daarvoor is het pand voor opslag onder andere:

  • Beveiligd tegen inbraak door middel van een geavanceerd inbraak- en camerasysteem;
  • Goed afgesloten, zodat uw archief beschermd is tegen vocht, kou en ongedierte;
  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur toegankelijk onder toezicht, op zaterdag tot 13.30 uur.

Wilt u de opslagruimtes bekijken? Of weten wat de tarieven van de opslagruimtes zijn? Neem contact op met BartBoxx voor meer specifieke informatie over de archiefopslagruimtes.

Archiefopslag huren BartBoxx Huissen