Goederenopslag

Goederenopslag regelt u bij BartBoxx: verhuur van opslagruimtes voor goederen van particulieren en bedrijven in de regio Arnhem. Met goederenopslag wordt de opslag van uiteenlopende spullen bedoeld. Van inboedel, zoals meubels en voorraad, tot archieven, voertuigen en materialen. Of dat nu tijdelijke opslag is of opslag voor een langere periode. Bij gebrek aan ruimte of wanneer u tijdelijk geen ruimte beschikbaar heeft, zorgt u bij BartBoxx voor goede, schone, droge en veilige goederenopslag voor korte of lange tijd.

Goederenopslag huren Arnhem

Opslag voor uw goederen, huurt u het liefst in de buurt. Woont of werkt u in de omgeving van Arnhem, dan zijn de goederenopslagruimtes van BartBoxx voor u goed bereikbaar. U vindt de opslagruimtes voor goederen in Huissen aan de Primulalaan 2b1 op het Agropark. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar, of u nu uit de richting van Arnhem of Nijmegen komt. Bij BartBoxx kiest u zelf welke ruimte u nodig heeft voor uw goederenopslag. U kunt al goederenopslag huren vanaf 1 kubieke meter.

Meubels

Voorraad

Archieven

Voertuigen

Materialen

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

De vraag om mini opslag, waarin je extern goederen opslaat, groeit. Het is een handige flexibele oplossing voor een (tijdelijk) tekort aan opslagruimte. Bij een verhuizing of verbouwing, zakelijk of particulier, kan een externe mini opslag, die niet per se heel ‘mini’ hoeft te zijn, de tijdelijke huisvesting zijn van meubelen, een kantoorinventaris, een uit de hand gelopen hobby of een bedrijfsarchief.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?

OPSLAGRUIMTE NODIG VOOR GOEDEREN?

Zoekt u opslagruimte voor goederen? Bij BartBoxx slaat u uw goederen veilig op. Een 24-uurs camerasysteem registreert ieder bezoek. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen dankzij onze loading docks met dockshelters. De opslagruimtes zijn droog, schoon en netjes. U hoeft niet bang te zijn dat uw goederen beschadigen, verweren of vochtig worden. De temperatuur en luchtvochtigheid van de opslagruimtes is constant. Onze klanten waarderen ons onder andere om onze transparantie, duidelijkheid en natuurlijk om de opslagboxen zelf.

SELF STORAGE VAN GOEDEREN

BartBoxx werkt volgens het concept self storage voor de opslag van uw goederen. Dit betekent dat u zelf uw goederen brengt of haalt wanneer u dat uitkomt. De opslag is flexibel: voor een kortere of lange periode, een kleine opslagbox of een grote opslagruimte. Wij stemmen de opslagruimte samen met u af op uw opslagbehoefte. Eventueel maakt u gratis gebruik van onze aanhangwagen om uw goederen te vervoeren.

Onze tarief is helder en transparant. U betaalt een vast bedrag. Wij hanteren geen toeslagen voor toegang op speciale tijden of voor een opslag op de begane grond. U kunt zelf uitrekenen hoeveel meters u ongeveer nodig heeft of kom langs. Wij nemen dan samen met u de mogelijkheden door.

Neem vrijblijvend contact op.

Flexibele voorraadopslag bij BartBoxx