Opslagruimte huren in Huissen

In Huissen, op het industrieterrein, opslagruimtes huren? Dat kan. Bijvoorbeeld voor magazijnvoering, opslag van materialen, archieven en huisraad. In deze schone, geventileerde opslagruimtes bewaart u uw eigendommen droog en vorstvrij. De opslagruimtes op het Huissense Agropark zijn vanuit heel stadsregio Arnhem-Nijmegen gemakkelijk te bereiken. Ook gemakkelijk: onze huurcontracten. Betaalbaar, zonder onverwachte toeslagen en tussentijds op- of neerschalen naar een andere opslagruimte kan.

BartBoxx in Huissen verzekert u van professionele opslagruimtes die goed bereikbaar zijn. We hebben opslagboxen en -ruimtes van 1m3 tot 75m3. Laden en lossen is eenvoudig, ook vanuit een vrachtwagen. Dankzij loading docks met dockshelters kunnen uw spullen snel en droog opgeslagen worden in uw gehuurde opslagruimte.

Een camerasysteem registreert alle bezoeken aan de opslagruimtes in Huissen. Door deze beveiliging laten onze huurders hun spullen met een gerust hart achter. U heeft iedere dag van de week tussen 6.00 tot 23.00 uur toegang tot uw opslagbox of -ruimte. Dit kan dankzij de persoonlijke toegangspas die u van ons krijgt. De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Optimaal beveiligd

Met behulp van een geavanceerd camera- en toegangssysteem.

Gratis aanhangwagen

Maak als huurder gratis gebruik van onze aanhangwagen.

Goede ambiance

Achtergrondmuziek zorgt voor een fijne sfeer in de opslagruimtes.

Goed bereikbaar

De opslagruimtes zijn centraal gelegen in Huissen, nabij Arnhem.

Opslagruimte gezocht? Neem vrijblijvend contact op of reserveer direct uw opslagbox.

WAT KOST HET HUREN VAN EEN OPSLAGBOX?